вівторок, 27 квітня 2010 р.

Як створити мультфільм


Є кілька причин, за якими ви можете захотіти створити власний мультфільм чи характер. Можливо, вам знадобиться карикатури на новину чи навіть анімаційні стрічки, щоб стати регулярними виданням в неділю funnies. Може бути, ви хочете створити мультфільм для медико-санітарної допомоги, пов'язаної памфлет, як карикатура може бути особливо корисним способом допомагає пом'якшити страх і сприяти розумінню складного питання для дітей. Незалежно від причин, Є цілий ряд речей, потрібно думати про те, коли викладаються розробити мультиплікаційний персонаж.
Книга Марка Саймона - відмінний посібник для починаючих мультиплікаторів, що бажають створювати незалежні двомірні фільми
Весь процес виробництва мультфільму - від малювання ескізів і розкадрувань до озвучування, композитинга й роботи з такими програмами, як Adobe After Effects, Procreate Painter, Toonz і багатьма іншими, - описаний у книзі простим, живим і гумором, що іскриться мовою.

Крім того, ви познайомитеся із творчістю інших талановитих мультиплікаторів - книга постачена безліччю цікавих інтерв'ю з ними. Серед них Білл Плимптон, Рейчел Льюис із Klasky Csupo і один з учередителей фестивалю Spike&Mike Крэйг "Спайк" Дэккер.
Таким чином, книга здатна залучити не тільки починаючих мультиплікаторів, але й аматорів анімації.

Немає коментарів:

Дописати коментар